Unieke vervolgcursussen van Good to see you Verkeersschool

Rijlessen zijn niet voor iedereen een leuke bezigheid. Ben je bang om het examen niet te halen of heb je een ongeluk gehad en durf je niet meer in de auto te stappen? Verkeersschool Good to see you! geeft je rust en ruimte om in je eigen tempo en met de juiste begeleiding je rijbewijs te halen. Onze rijschool biedt je bovendien de gelegenheid om verschillende vervolgcursussen te doen.

Motor cursussen

VRO RMT

Leer nog beter rijden tijdens een Voortgezette rijopleiding (VRO) regionale motortraining (RMT). Het is wetenschappelijk bewezen dat deze cursus veiliger rijgedrag oplevert.

Met een groepje motorrijders (maximaal 3 per instructeur) gaan we op ontspannen wijze meer uit jou en je motor halen. We gaan oefenen in motorbehendigheid en gevaarlijke situaties.

Aan het eind van de dag heb je een certificaat op zak, waarmee je bij veel verzekeraars korting krijgt op je motorverzekering.

Rijden met zijspan

Denk je erover om een zijspan aan te schaffen of wil je gewoon een keer ervaren hoe zoiets rijdt?

Bij onze rijschool in Dedemsvaart bieden we je die kans. Je zult ontdekken dat rijden met zijspan niet te vergelijken is met de solo motor.

Jij zit op de motor terwijl de instructeur in de zijspan zit om alles onder controle te houden en je eventueel bij te staan d.m.v. de dubbele bediening.

Cursus van 3 uur kost € 345,- incl. certificaat

Club presentaties

Ben je lid van een motorclub en willen jullie een middag of avond organiseren voor de clubgenoten? Wij geven leuke en professionele presentaties voor groepen, zoals een presentatie over RMT of het testen van de theoriekennis middels een examen. Ook zijn er mogelijkheden voor een workshop over het gebruik van ABS en kan dit op verschillende motoren getest worden.

Wil je weten of we op de gewenste datum langs kunnen komen?

Auto cursussen

Speciale autocursussen

Ben je geen jonge automobilist meer, maar wil je ook weleens ervaren hoe het is als je banden op een nat wegdek geen grip meer hebben?

Heb je al een paar jaar je rijbewijs op zak en ben je benieuwd naar een evaluatierit van onze instructeur?

Ook voor deze autocursussen neem je met ons contact op!

Lessen met faalangst of lichamelijke beperking

Good to see you Verkeersschool is gespecialiseerd in rijlessen voor mensen met faalangst, ADHD/ ADD of een lichamelijke beperking.

Zo hebben we een automaat waar je in kunt lessen. Bij Spectrum Nederland hebben onze instructeurs de juiste cursussen gevolgd om jou te kunnen begeleiden. We nemen alle tijd voor je en stomen je op jouw tempo klaar voor het examen.

Het is zelfs mogelijk om bij het CBR het faalangstexamen af te leggen in plaats van het reguliere praktijkexamen. Deze kunnen wij voor je aanvragen.