Auto-, bromfiets- of motorrijlessen van de rijschool in Dedemsvaart

Je rijbewijs halen, daar komt veel bij kijken. Leren voor de theorie, praktijklessen volgen en examens afleggen. Hoeveel lessen heb je nodig en wat gaat het allemaal kosten? Good to see you Verkeersschool biedt betaalbare pakketten die je optimaal voorbereiden. We kunnen je adviseren hoeveel praktijklessen we denken dat je nodig zult hebben. Daarnaast leer je eenvoudig online je theorie en staan we je daarin bij met de theorielessen in ons lokaal in Dedemsvaart. Kies voor onze rijschool en rij straks zelfverzekerd rond.

Onbeperkt gratis theorielessen

Wil je je theorie halen? Leer de regels gemakkelijk online met itheorie. Met genoeg oefenexamens word jij helemaal klaargestoomd voor het examen.

Koop een itheorie-pakket (€69,00) via Good to see you Verkeersschool en volg zoveel theorielessen in ons theorielokaal van ons als je maar wilt! De lessen zijn iedere dinsdag avond.

Proefversie iTheorie aanvragen

Bromfietslessen

Theorie

Je mag al theorie-examen doen als je 15,5 jaar bent, waarna je op je 16e kunt starten met praktijklessen en het examen mag afleggen. Wij geven elke dinsdagavond om 18.00u theorieles voor de bromfiets in ons eigen theorielokaal.

Praktijk

Sinds 2010 is het praktijkexamen voor de bromfiets ingevoerd. bij ons krijg je les onder begeleiding van een gediplomeerd KNMV-motorinstructeur. We besteden aandacht aan voertuigbeheersing, waaronder remtechnieken. Daarnaast oefenen we de verkeersdeelname, zodat je straks op een veilige en verantwoorde manier op weg gaat.

Kleding

Heb je zelf nog geen helm? Je kunt gebruikmaken van de helm en kleding die bij ons in de rijschool in Dedemsvaart liggen.

Tarieven

 • Theorielessen €9,00 per avond en vooraf opgeven
 • iTheorie-pakket €69,00
 • Losse praktijklessen (van 3 uur) €114,-
 • Lespakket €420,-
  7uur les plus praktijkexamen
 • Los examen* €217,-
Inschrijven bromfiets rijles

Motor rijlessen

Theorie

Volg de theorielessen voor het motorrijbewijs in ons eigen theorielokaal: elke dinsdagavond om 19.15 uur.

Praktijk

We beginnen met voertuigbeheersing, waaronder bochten rijden, remmen, een halve draai maken en wegrijden uit een parkeervak. Al onze motoren zijn uitgerust met ABS (anti-blokkeersysteem), zodat je veilig leert remmen. Onze instructeur volgt en begeleidt jou ook op een motor. Je leert goed kijken en natuurlijk goed rijden.

Kleding

Rijlessen zijn al duur genoeg. Moet je dan ook nog een heel pak aanschaffen? Maak je daar tijdens de lessen bij Good to see you geen zorgen over. We hebben jassen, broeken, helmen, handschoen en laarzen in verschillende maten die je gratis mag gebruiken.

Tarieven

 • Theorielessen €9,00 per avond en vooraf opgeven
 • Losse lessen €47,50 per uur (we lessen minimaal 2 uur achter elkaar)
 • Examen* voertuigbeheersing (AVB) €175,-
 • Examen* verkeersdeelname (AVD) €236,-
 • Lespakket €865,-
  10 lesuren (5 van 2 uur) en examen* AVB en AVD
 • Strippenkaart €460,-
  Voor 10 extra lesuren (5 van 2 uur)

Koop je een lespakket of strippenkaart en hou je lessen over? Dan krijg je deze terugbetaald.

Inschrijven voor motor rijles

Je lessen terugkijken

Wil je gefilmd worden tijdens je motorrijles? Behalve dat het ontzettend leuk is om jezelf terug te zien op de motor, is het ook nog eens ontzettend leerzaam. Aan de hand van de beelden die we naderhand bespreken, geven we je tips en kunnen we je wijzen op bepaalde situaties. Zo haal je een beter resultaat en heb je met deze extra informatie wellicht minder lessen nodig.

Auto rijlessen

Theorie

Begin alvast aan je theorie en volg tijdens je praktijklessen in ons lokaal de theorielessen: elke dinsdagavond om 19.15 uur.

Praktijk

We hebben twee Mini Coopers. Een schakel en een automaat. Beide voorzien van airconditioning en van diverse ADAS systemen, waarmee je ook leert omgaan. Hierdoor leer je de voordelen maar ook de beperkingen van zogenaamde zelfrijdende systemen kennen.

In principe doen we de eerste lessen met een automaat, zodat je niet meteen al hoeft te schakelen. Mocht je al schakelervaring hebben, kun je dit aangeven en kunnen we meteen al met de schakelauto bij je komen.

Daarnaast zijn de auto’s rookvrij. Naast de noodzakelijke basisopleiding besteden we bij Good to see you Verkeersschool ook aandacht aan bv het maken van een noodstop en wat je moet als je met de auto in de berm komt.

Tarieven

 • Losse theorielessen €9,00 per avond
 • Losse lessen €44,00 per 60 minuten
  Vanuit Dedemsvaart duren lessen minstens 90 minuten
 • Examen* €225,75
 • Tussentijdse toets (TTT) €215,75
 • Lespakket €1063,-
  15 lesuren (900 minuten) en TTT en examen*
 • Strippenkaart €630,-
  Voor 15 extra lesuren (900minuten)

Koop je een lespakket of strippenkaart en hou je lessen over? Dan krijg je deze terugbetaald.

*Inclusief 45 minuten inrijden vooraf.

Inschrijven voor auto rijles