Auto-, bromfiets- of motorrijlessen van de rijschool in Dedemsvaart

Je rijbewijs halen, daar komt veel bij kijken. Leren voor de theorie, praktijklessen volgen en examens afleggen. Hoeveel lessen heb je nodig en wat gaat het allemaal kosten? Verkeersschool Good to see you! biedt betaalbare pakketten die je optimaal voorbereiden. We kunnen je adviseren hoeveel praktijklessen we denken dat je nodig zult hebben. Daarnaast leer je eenvoudig online je theorie en staan we je daarin bij via E-mail of WhatsApp. Zodra de corona maatregelen het weer toelaten geven wij weer les in ons theorielokaal. Kies voor onze rijschool en rij straks zelfverzekerd rond.

Theorieles:

Wil je je theorie halen? Leer de regels gemakkelijk online met iTheorie, dit bevat een volledig digitaal theorieboek met na ieder hoofstuk een toets om te zien of je de stof voldoende kent en met 50 oefen-examens word jij helemaal klaargestoomd voor het theorie-examen.

Koop een itheorie-pakket (€69,00) via Verkeersschool Good to see you!

Door de corona maatregelen mogen wij momenteel geen theorieles geven maar wij zijn altijd bereid bij vragen via WhatsApp of via e-mail te helpen. Als het de maatregelen het weer mogelijk maken geven wij weer theorie les in ons theorielokaal.

Bromfietslessen

Theorie

Je mag al theorie-examen doen als je 15,5 jaar bent, waarna je op je 16e kunt starten met praktijklessen en het examen mag afleggen. Helaas mogen wij momenteel geen theorieles geven. Zodra het weer kan geven wij elke dinsdagavond om 18.00u theorieles voor de bromfiets in ons eigen theorielokaal. Zolang het niet kan je via WhatsApp of e-mail je vragen over de theorie stellen (eventueel met foto).

Praktijk

Sinds 2010 is het praktijkexamen voor de bromfiets ingevoerd. bij ons krijg je les onder begeleiding van een gediplomeerd KNMV-motorinstructeur. We besteden aandacht aan voertuigbeheersing, waaronder remtechnieken. Daarnaast oefenen we de verkeersdeelname, zodat je straks op een veilige en verantwoorde manier op weg gaat. De lessen starten bij de rijschool.

Kleding

I.v.m. de corona maatregelen is kleding van de rijschool niet toegestaan. Dus zelf stevige (warme) kleding en helm meenemen.

Tarieven

 • Theorielessen €9,00 per avond en vooraf opgeven
 • iTheorie-pakket €69,00
 • Theorie examen € 42,00
 • Losse praktijklessen (van 3 uur) €135,-
 • Lespakket €485,-
  7uur les plus praktijkexamen
 • Herexamen €239,-
Inschrijven bromfiets rijles

Motor rijlessen

Theorie

Door de coronamaatregelen kunnen wij momenteel geen theorieles geven, wel willen wij, bij aanschaf van iTheorie, helpen bij vragen, via WhatsApp of via de mail.

Praktijk

We beginnen met voertuigbeheersing, waaronder bochten rijden, remmen, een halve draai maken en wegrijden uit een parkeervak. Al onze motoren zijn uitgerust met ABS (anti-blokkeer systeem), zodat je veilig leert remmen. Onze instructeur is KNMV gediplomeerd en een zeer ervaren motorrijder. Hij volgt en begeleidt jou op de motor.

Alle lessen starten bij de rijschool.

Kleding

Helaas mogen wij door de coronamaatregelen de motorkleding van de rijschool niet uitlenen, daarom moet men zelf voor de helm, het pak, de handschoenen en de laarzen zorgen.

Tarieven

 • Theorielessen €9,00 per avond en vooraf opgeven
 • Losse lessen €49.00 per uur (we lessen minimaal 2 uur achter elkaar)
 • Examen* voertuigbeheersing (AVB) €182,-
 • Examen* verkeersdeelname (AVD) €246,00
 • Lespakket €897,-
  10 lesuren (5 van 2 uur) , examen* AVB en AVD
 • Strippenkaart €475,-
  Voor 10 extra lesuren (5 van 2 uur)

Koop je een lespakket of strippenkaart en hou je lessen over? Dan krijg je deze terugbetaald.

* incl. heen en terug rijden.

Inschrijven voor motor rijles

Je lessen terugkijken

Wil je gefilmd worden tijdens je motorrijles? Behalve dat het ontzettend leuk is om jezelf terug te zien op de motor, is het ook nog eens ontzettend leerzaam. Aan de hand van de beelden die we naderhand bespreken, geven we je tips en kunnen we je wijzen op bepaalde situaties. Zo haal je een beter resultaat en heb je met deze extra informatie wellicht minder lessen nodig.

Auto rijlessen

Theorie

Begin alvast aan je theorie. Wij hebben daar een mooi pakket voor. Bij aanschaf van de iTheorie helpen wij bij vragen graag via WhatsApp of via e-mail (graag met foto van de situatie). Als de corona maatregelen het toelaten geven wij weer les in ons theorielokaal.

Praktijk

We hebben twee Mini Coopers. Een schakel en een automaat. Beide voorzien van airconditioning en van diverse ADAS systemen, waarmee je ook leert omgaan. Hierdoor leer je de voordelen maar ook de beperkingen van zogenaamde zelfrijdende systemen kennen.

In principe doen we de eerste lessen met een automaat, zodat je niet meteen al hoeft te schakelen. Mocht je al schakelervaring hebben, kun je dit aangeven, dan kan je meteen in de schakel auto beginnen.

Daarnaast zijn de auto’s rookvrij. Naast de noodzakelijke basisopleiding besteden we bij Good to see you Verkeersschool ook aandacht aan bv het maken van een noodstop en wat je moet als je met de auto in de berm komt.

De lessen starten bij de rijschool i.v.m. reinigen en luchten van de auto’s.

Tarieven

 • Losse theorielessen €9,00 per avond
 • Losse lessen €48,00 per 60 minuten
  1 les is bij ons 90 minuten
 • Examen* €241,00
 • Tussentijdse toets* (TTT) €231,00
 • Lespakket €1.154,00,00
  15 lesuren (900 minuten) en TTT en examen*
 • Strippenkaart €690,-
  Voor 15 extra lesuren (900minuten)

Koop je een lespakket of strippenkaart en hou je lessen over? Dan krijg je deze terugbetaald.

*Inclusief 45 minuten les vooraf en terugrijden.

Inschrijven voor auto rijles