Auto-, bromfiets- of motorrijlessen van de rijschool in Dedemsvaart

Je rijbewijs halen, daar komt veel bij kijken. Leren voor de theorie, praktijklessen volgen en examens afleggen. Hoeveel lessen heb je nodig en wat gaat het allemaal kosten? Verkeersschool Good to see you! biedt betaalbare pakketten die je optimaal voorbereiden. We kunnen je adviseren hoeveel praktijklessen we denken dat je nodig zult hebben. Daarnaast leer je eenvoudig online je theorie. Er worden ook theorie lessen gegeven in ons theorie lokaal. Bromfiets theorie op maandagavond van 18:00-19:00 uur. Auto en motortheorie op maandag van 19:15-20:15 uur. Wel even opgeven want er kan maar een beperkt aantal personen in het lokaal. Kies voor onze rijschool en rij straks zelfverzekerd rond.

Theorieles:

Wil je je theorie halen? Leer de regels gemakkelijk met online theorie. Dit pakket bevat een volledig digitaal theorieboek met na ieder hoofdstuk een toets om te zien of je het hoofdstuk voldoende kent, 50 oefen-examens om te kijken of je klaar bent voor het examen en ook nog 4 lessen aan de rijschool, dit pakket kost € 69,-. Extra theorielessen kosten € 11,- per les. Zo word jij helemaal klaargestoomd voor het theorie-examen. (Dit is excl. theorie examen bij het CBR).

Losse theorielessen (dus zonder het online theoriepakket) kosten €13,75 per les.

De lessen worden gegeven op maandagavond in het theorielokaal Sportlaan 34, Dedemsvaart: voor de Bromfiets van 18:00-19:00 uur, Auto en Motor van 19:15-20:15 uur. Van te voren opgeven als je wilt komen en afzeggen als je toch iet kunt, de ruimte is beperkt.

Theorie examen kost € 48,- zelf te reserveren via : https://www.cbr.nl , Houd je DigiD bij de hand, of laten reserveren door de rijschool toeslag € 6,40

Bromfietslessen

Theorie

Wil je je theorie halen? Leer de regels gemakkelijk met online-theorie, dit bevat een volledig digitaal theorieboek met na ieder hoofdstuk een toets om te zien of je de stof voldoende kent en met 50 oefen-examens word jij helemaal klaargestoomd voor het theorie-examen. Heb je toch iets extra nodig dan kan je nog 4 theorie lessen volgen in ons theorielokaal, daarna betaal je € 11,-.

Losse theorie lessen kosten (dus zonder pakket) € 13,75 per les.

Kosten theorie-pakket € 69,00 (excl. theorie-examen bij het CBR).

Praktijk

Sinds 2010 is het praktijkexamen voor de bromfiets ingevoerd. bij ons krijg je les onder begeleiding van een gediplomeerd KNMV-motorinstructeur. We besteden aandacht aan voertuigbeheersing, waaronder remtechnieken. Daarnaast oefenen we de verkeersdeelname, zodat je straks op een veilige en verantwoorde manier op weg gaat. De lessen starten bij de rijschool.

Kleding

Stevige (warme) kleding, handschoenen en helm.

Tarieven

 • Theorielessen € 13,75 per afspraak (60 min.) op maandagavond voor bromfiets van 18:00-19:00 uur.
 • Theorie-pakket € 69,00 incl. online theorie, 4 theorie lessen in het lokaal, extra theorielessen voor € 11,- per les
 • Theorie examen € 54,40 (incl. reserveren)
 • Lespakket praktijk € 615,-
  7 uur les plus praktijkexamen
 • Herexamen € 285,- (incl. 2 uur les en reserveren)

Motor rijlessen

Theorie

Wil je je theorie halen? Leer de regels gemakkelijk met online-theorie, dit bevat een volledig digitaal theorieboek met na ieder hoofdstuk een toets om te zien of je de stof voldoende kent en met 50 oefen-examens word jij helemaal klaargestoomd voor het theorie-examen. Heb je toch iets extra nodig dan kan je nog 4 theorielessen volgen in ons theorielokaal en extra theorielessen voor € 11,- per les.

Losse theorie lessen (zonder theoriepakket) kosten € 13,75 per les.

Theorie pakket € 69,- (excl. theorie-examen bij het CBR). examen reserveren kan via https://www.cbr.nl/nl.htm

Praktijk

We beginnen met voertuigbeheersing, waaronder bochten rijden, remmen, een halve draai maken en wegrijden uit een parkeervak. Al onze motoren zijn uitgerust met ABS (anti-blokkeer systeem), zodat je veilig leert remmen. Onze instructeur is KNMV gediplomeerd en een zeer ervaren motorrijder. Hij volgt en begeleidt jou op de motor.

Alle lessen starten bij de rijschool.

Kleding

Voorkeur is eigen motorkleding. Heb je zelf geen motorkleding? Geen probleem wij hebben op de rijschool voldoende kleding. Al is een eigen helm wel fijn.

Tarieven

 • Theorielessen € 13,75 per afspraak (60 minuten).
 • Losse lessen € 60,50 per uur (we lessen minimaal 2 uur achter elkaar)
 • Examen* voertuigbeheersing (AVB) € 215,-
 • Examen* verkeersdeelname (AVD) € 292,00
 • Lespakket € 1090,00
  10 lesuren (5 van 2 uur) , examen* AVB en AVD uit te breiden met strippenkaart(en).
 • Strippenkaart € 587,50
  Voor 10 extra lesuren (5 van 2 uur)

Koop je een lespakket of strippenkaart en houd je lessen over? Dan krijg je deze terugbetaald.

* incl. heen en terug rijden.

Je lessen terugkijken

Wil je gefilmd worden tijdens je motorrijles? Behalve dat het ontzettend leuk is om jezelf terug te zien op de motor, is het ook nog eens ontzettend leerzaam. Aan de hand van de beelden die we naderhand bespreken, geven we je tips en kunnen we je wijzen op bepaalde situaties. Zo haal je een beter resultaat en heb je met deze extra informatie wellicht minder lessen nodig.

Auto rijlessen

Theorie

Wil je je theorie halen? Leer de regels gemakkelijk met online-theorie, dit bevat een volledig digitaal theorieboek met na ieder hoofdstuk een toets om te zien of je de stof voldoende kent en met 50 oefen-examens word jij helemaal klaargestoomd voor het theorie-examen. Heb je toch iets extra nodig dan kan je nog 4 theorielessen volgen in ons theorielokaal op afspraak vervolglessen kosten € 11,- per les.

Losse theorie lessen kosten € 13,75 per afspraak van 60 minuten.

Koop een theorie-pakket via Verkeersschool Good to see you! € 69,00 excl. examen

Praktijk

We hebben twee Mini Coopers. Een schakel, en een automaat. Beide voorzien van airconditioning en van diverse ADAS systemen, waarmee je ook leert omgaan. Hierdoor leer je de voordelen maar ook de beperkingen van zogenaamde zelfrijdende systemen kennen.

In principe doen we de eerste lessen met een automaat, zodat je niet meteen al hoeft te schakelen. Mocht je al schakelervaring hebben, kun je dit aangeven, dan kan je meteen in de schakel auto beginnen.

Daarnaast zijn de auto’s rookvrij. Naast de noodzakelijke basisopleiding besteden we bij Good to see you Verkeersschool ook aandacht aan bv het maken van een noodstop en wat je moet doen als je met de auto in de berm komt.

Alle lessen starten bij de rijschool zo kan de auto even luchten en kan je alle tijd aan je eigen les besteden je hoeft namelijk je geen leerling weg te brengen en/of op te halen.

Tarieven

 • Losse theorielessen € 13,75 per les van 60 minuten (d.i. zonder theoriepakket).
 • Losse rijlessen € 60,50 per 60 minuten
  1 les is bij ons 90 minuten
 • Examen* € 288,50
 • Tussentijdse toets* (TTT) € 276,50
 • Lespakket € 1.439,00
  15 lesuren = 10 uren (900 minuten) en TTT en examen* uit te breiden met de strippenkaart(en).
 • Strippenkaart € 881,00
  15 lesuren = 10 lessen (900 minuten)

Koop je een lespakket of strippenkaart en houd je lessen over? Dan krijg je deze terugbetaald.

*Inclusief 45 minuten les vooraf en terugrijden.