Auto-, bromfiets- of motorrijlessen van de rijschool in Dedemsvaart

Je rijbewijs halen, daar komt veel bij kijken. Leren voor de theorie, praktijklessen volgen en examens afleggen. Hoeveel lessen heb je nodig en wat gaat het allemaal kosten? Verkeersschool Good to see you! biedt betaalbare pakketten die je optimaal voorbereiden. We kunnen je adviseren hoeveel praktijklessen we denken dat je nodig zult hebben. Daarnaast leer je eenvoudig online je theorie en staan we je daarin bij via E-mail of WhatsApp. Er worden ook theorie lessen gegeven in ons theorie lokaal. Bromfiets theorie op maandagavond van 18:00-19:00 uur. Auto en motortheorie op woensdag van 18:00-19:00 uur. Wel even opgeven want er kan maar een beperkt aantal personen in het lokaal. Kies voor onze rijschool en rij straks zelfverzekerd rond.

Theorieles:

Wil je je theorie halen? Leer de regels gemakkelijk online met theorie, dit bevat een volledig digitaal theorieboek met na ieder hoofdstuk een toets om te zien of je het hoofdstuk voldoende kent en met 50 oefen-examens word jij helemaal klaargestoomd voor het theorie-examen, kosten €69,- (excl. theorie examen bij het CBR). Heb je toch iets extra nodig dan kan je gratis 4 theorie lessen volgen in ons theorie lokaal. Ook mag je altijd via e-mail of whattsapp vragen stellen over de theorie daarna kosten de theorielessen €10,- per keer.

Heb je geen theorie pakket bij ons dan kosten de losse theorie lessen € 10,00 per les.

De lessen worden gegeven op maandagavond voor de Bromfiets en op dinsdagavond voor Auto en Motor van 18:00-19:00 uur.

Koop een theorie-pakket via Verkeersschool Good to see you! € 69,00 excl. examen.

Bromfietslessen

Theorie

Wil je je theorie halen? Leer de regels gemakkelijk met online-theorie, dit bevat een volledig digitaal theorieboek met na ieder hoofstuk een toets om te zien of je de stof voldoende kent en met 50 oefen-examens word jij helemaal klaargestoomd voor het theorie-examen. Heb je toch iets extra nodig dan kan je gratis 4 theorie lessen volgen in ons theorielokaal. Ook mag je altijd via e-mail of whattsapp vragen stellen over de theorie. Losse theorie lessen kosten € 10,00 per les.

Kosten theorie-pakket € 69,00 (excl. theorie-examen bij het CBR).

Praktijk

Sinds 2010 is het praktijkexamen voor de bromfiets ingevoerd. bij ons krijg je les onder begeleiding van een gediplomeerd KNMV-motorinstructeur. We besteden aandacht aan voertuigbeheersing, waaronder remtechnieken. Daarnaast oefenen we de verkeersdeelname, zodat je straks op een veilige en verantwoorde manier op weg gaat. De lessen starten bij de rijschool.

Kleding

I.v.m. de corona maatregelen is kleding van de rijschool niet toegestaan. Dus zelf stevige (warme) kleding, handschoenen en helm meenemen.

Tarieven

 • Theorielessen € 10,00 per afspraak (60 min.) op afspraak.
 • Theorie-pakket € 69,00 incl. 4 gratis theorie lessen via skype
 • Theorie examen € 42,25 (incl.reserveren)
 • Losse praktijklessen (van 3 uur) € 141,75
 • Lespakket € 516,-
  7 uur les plus praktijkexamen
 • Herexamen € 244,75 (incl. 2 uur les en reserveren)
Inschrijven bromfiets rijles

Motor rijlessen

Theorie

Wil je je theorie halen? Leer de regels gemakkelijk met online-theorie, dit bevat een volledig digitaal theorieboek met na ieder hoofstuk een toets om te zien of je de stof voldoende kent en met 50 oefen-examens word jij helemaal klaargestoomd voor het theorie-examen. Heb je toch iets extra nodig dan kan je gratis 4 theorielessen volgen in ons theorielokaal. Ook mag je altijd via e-mail of whattsapp vragen stellen over de theorie.

Losse theorie lessen kosten € 10,- per les.

Theorie pakket € 69,- (excl. theorie-examen bij het CBR).

Praktijk

We beginnen met voertuigbeheersing, waaronder bochten rijden, remmen, een halve draai maken en wegrijden uit een parkeervak. Al onze motoren zijn uitgerust met ABS (anti-blokkeer systeem), zodat je veilig leert remmen. Onze instructeur is KNMV gediplomeerd en een zeer ervaren motorrijder. Hij volgt en begeleidt jou op de motor.

Alle lessen starten bij de rijschool.

Kleding

Helaas mogen wij door de coronamaatregelen de motorkleding van de rijschool niet uitlenen, daarom moet men zelf voor de helm, het pak, de handschoenen en de laarzen zorgen.

Tarieven

 • Theorielessen € 10,00 per afspraak (60 minuten).
 • Losse lessen €51.50 per uur (we lessen minimaal 2 uur achter elkaar)
 • Examen* voertuigbeheersing (AVB) € 189,75
 • Examen* verkeersdeelname (AVD) € 255,00
 • Lespakket € 945,-
  10 lesuren (5 van 2 uur) , examen* AVB en AVD
 • Strippenkaart € 502,50
  Voor 10 extra lesuren (5 van 2 uur)

Koop je een lespakket of strippenkaart en houd je lessen over? Dan krijg je deze terugbetaald.

* incl. heen en terug rijden.

Inschrijven voor motor rijles

Je lessen terugkijken

Wil je gefilmd worden tijdens je motorrijles? Behalve dat het ontzettend leuk is om jezelf terug te zien op de motor, is het ook nog eens ontzettend leerzaam. Aan de hand van de beelden die we naderhand bespreken, geven we je tips en kunnen we je wijzen op bepaalde situaties. Zo haal je een beter resultaat en heb je met deze extra informatie wellicht minder lessen nodig.

Auto rijlessen

Theorie

Wil je je theorie halen? Leer de regels gemakkelijk met online-theorie, dit bevat een volledig digitaal theorieboek met na ieder hoofstuk een toets om te zien of je de stof voldoende kent en met 50 oefen-examens word jij helemaal klaargestoomd voor het theorie-examen. Heb je toch iets extra nodig dan kan je nog 4 gratis theorie lessen via skype volgen op afspraak. Ook mag je altijd via e-mail of whattsapp vragen stellen over de theorie.

Losse theorie lessen kosten € 10,00 per afspraak van 60 minuten.

Koop een theorie-pakket via Verkeersschool Good to see you! € 69,00 excl. examen

Praktijk

We hebben twee Mini Coopers. Een schakel en een automaat. Beide voorzien van airconditioning en van diverse ADAS systemen, waarmee je ook leert omgaan. Hierdoor leer je de voordelen maar ook de beperkingen van zogenaamde zelfrijdende systemen kennen.

In principe doen we de eerste lessen met een automaat, zodat je niet meteen al hoeft te schakelen. Mocht je al schakelervaring hebben, kun je dit aangeven, dan kan je meteen in de schakel auto beginnen.

Daarnaast zijn de auto’s rookvrij. Naast de noodzakelijke basisopleiding besteden we bij Good to see you Verkeersschool ook aandacht aan bv het maken van een noodstop en wat je moet als je met de auto in de berm komt.

De lessen starten bij de rijschool i.v.m. reinigen en luchten van de auto’s.

Tarieven

 • Losse theorielessen € 10,00 per avond
 • Losse lessen € 50,00 per 60 minuten
  1 les is bij ons 90 minuten
 • Examen* € 248,75
 • Tussentijdse toets* (TTT) € 248,75
 • Lespakket € 1.210,-
  15 lesuren (900 minuten) en TTT en examen*
 • Strippenkaart € 725,-
  Voor 15 extra lesuren (900 minuten)

Koop je een lespakket of strippenkaart en houd je lessen over? Dan krijg je deze terugbetaald.

*Inclusief 45 minuten les vooraf en terugrijden.

Inschrijven voor auto rijles